Dickens Festijn en Kerstboom Tiel vol lichtjes trok veel publiek

Zondag 17 december was het topdrukte in de binnenstad. Het Victoriaans Dickens Festijn en Kerstmarkt met ruim 150 figuranten samen met het startmoment van de “Kerstboom Tiel vol Lichtjes” trokken onder ideale weersomstandigheden vele bezoekers naar de Tielse binnenstad. De organisatie van dit festijn is in handen van Ondernemersvereniging Hart van Tiel en Stichting Victoriaans Dickens Tiel.

Sandra van Leur, initiatiefneemster van de “Kerstboom Tiel vol lichtjes” hing na een aftelmoment voor het ontsteken van de lampjes  een boodschap in de boom samen met burgemeester Hans Beenakker voor wie het de laatste handeling als burgemeester in Tiel was. Dit jaar staat de “Kerstboom Tiel vol Lichtjes” voor het 10e jaar op de Markt

fotoalbum Kerstboom vol lichtjes

fotoalbum Victoriaans Dickens Festijn

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights