Eerste boomspiegels op Passewaaij geadopteerd

Zaterdag zijn de eerste 8 geadopteerde boomspiegels aangelegd op een pleintje aan de Jonathan op Passewaaij. Buurtbewoners, wethouder Groen en Avri gingen aan de slag, tussendoor verwent met appeltaart en koffie. De eerste 10 boomspiegels leveren een plantenbon van 25 euro op. Straat boomspiegel coördinator Jonathan Hellen Slijpen ontving de eerste acht bonnen van wethouder Groen en kon er één doorgeven aan Hans Raven, die als eerste planten heeft aangekocht. Het idee is van Frank Groen en heeft naast het verfraaien van de omgeving mede tot doel de saamhorigheid in de straat te verbeteren. Er is al een jaarlijkse straat barbecue op het ‘Jonathan pleintje’.

Een boomspiegels of boomkrans is de ruimte rondom de stam zodat de boomwortels lucht en water kunnen krijgen. Voor belangstellenden is er een flyer beschikbaar.

klik op de foto voor een vergroting

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights