Kaartenactie van kerken voor ondernemers

Jolanda Stoeten, Diaken van de Magnificatkerk en Aad van Dijk van de Dominicuskerk waren zaterdag 6 maart in de binnenstad van Tiel.  Om begrip te tonen voor de moeilijke situatie van de ondernemers, hebben de Dominicuskerk en de Magnificatkerk besloten de ondernemers een hart onder de riem te steken. Margriet van Heesch, de voorzitter van ondernemersvereniging Hart van Tiel kreeg een kaart aangeboden en ook diverse ondernemers.
video:

 
Hoe klein het gebaar ook is, het staat voor de steun die de kerken aan de Tielse ondernemers willen geven in deze moeilijke tijd. Op de kaart die de ondernemers van de kerken ontvangen, staat: “Hou vol! Zaaien is geloven in morgen”. Het papier van de kaart bevat bijen- en vlindermix bloemzaadjes die kunnen ontkiemen als het papier vochtig in aarde wordt gelegd.
De beide kerken spreken de hoop uit dat we met elkaar deze nare situatie snel achter ons kunnen laten. Daar wordt door deze geloofsgemeenschappen ook voor gebeden. De Magnificatkerk heeft bijvoorbeeld als vele protestantse kerken woensdag 10 maart een speciale biddag voor ‘gewas en arbeid’.
 
Galerij: klik op de foto voor vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights