Allerzielen op R.K Begraafplaats J.D. van Leeuwenstraat Tiel

Beheerder Chris Kramer en pastoraal werker Klaas Faber van de H. Suitbertus parochie hadden het met Allerzielen niet druk op de R.K. Begraafplaats aan de J.D. van Leeuwenstraat. De gebruikelijke gebedsviering en rondgang met graven zegening kon door corona maatregelen niet door gaan. Het herdenken van de overledenen wel. Om 10:30 uur stak Chris de kaarsen aan in de kapel waar maximaal 4 personen aanwezig mochten zijn. Op verzoek van nabestaanden was Klaas Faber tot 12:00 uur beschikbaar voor de zegening van het graf, dit jaar voor Klaas voor de 15e maal. Deze persoonlijke aandacht kreeg waardering. Andere jaren zijn zo’n 80 belangstellenden aanwezig maar deze zijn nu over 2 dagen verspreid gekomen. Dit jaar zijn 34 parochianen overleden. In de Dominicuskerk waren in de middag en avond nog 3 diensten waar maximaal 30 mensen aanwezig mochten zijn.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights