Tiel Chapeau Hoedenparade in binnenstad

35 deelnemers trokken zaterdagmiddag voorafgegaan door de BBK over de promenade. Creatief Platform Tiel organiseerde het project. Margriet van Heesch van Hart van Tiel deelde de prijzen uit: 1e plaats voor Adrienne Wolters, 2e Corry Jansen en 3e Andrea van Sloterdijck. Oudste deelnemer was Nieske Bijl (83), zij kreeg een ereprijs. De komende twee weken zijn de hoeden nog in winkels in de stad te zien.

Over Tiel Chapeau:

Chapeau is het Franse woord voor hoed, maar ook een uitroep voor iemand die een knappe prestatie levert. Een hoed voor de stad, voor jezelf. Een creatieve pluim!

Het Creatief Platform Tiel wil verbindend optreden en beleving aan de stad schenken, mensen verenigen op creatieve wijze. Samenwerken om mooie en ludieke ideeën op te zetten. Zo is de samenwerking met Secunda ontstaan voor dit project.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights