Rondleidingen herinrichting Waalkade Tiel

In mei van dit jaar begonnen de werkzaamheden op de Waalkade. De nieuwe damwandplanken voor de nieuwe kademuur staan in de grond. En de aannemer begint binnenkort aan maken van de hellingbaan voor mindervaliden. En er gebeurt nog veel meer. Voor inwoners die het werk van dichtbij willen bekijken organiseren gemeente en aannemer op zaterdag 16 november rondleidingen.

Vanaf 9.30 uur geven medewerkers van de aannemer en de gemeente ieder half uur een rondleiding. De laatste rondleiding is om 11.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Bezoekers wordt aangeraden schoenen te dragen die vies mogen worden.

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2018/10/nieuwe-aanbestedingspoging-om-waalkade-tiel-op-te-knappen/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights