Muurschildering op betonwanden waterplein Tiel Oost

Grote graffiti teksten ontsierden de betonwanden van het waterplein aan de Kievitstraat – Meeuwstraat – Meeslaan in Tiel Oost. Dat kan anders vond wijkbewoner Otto Jansen en organiseerde samen met wijkregisseur Elly van Schaik een ontwerpwedstrijd. Ook de leerlingen van de naastgelegen basisschool De Achtbaan leverden tekeningen in. Van een 6 tal leerlingen zijn delen van de tekening gebruikt voor het eind ontwerp. Tom de Bruin (Tommyart) heeft donderdag en vrijdag de schildering aangebracht. Groep 8 kwam het resultaat keuren en iedereen was uitermate te spreken over het eindproduct.

video:

zie ook:

https://detielenaar.nl/openbare-ruimte/2018/01/ontwerpwedstrijd-voor-kunst-op-betonwanden-waterplein-tiel-oost/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights