Lintjesregen in raadzaal Tiel

Ter gelegenheid van Lintjesregen 2018 ontvingen op donderdag een drietal Tielenaren een Koninklijke Onderscheiding. Zij werden allen Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Beenakker reikte de versierselen behorende bij de onderscheiding in de raadzaal uit.

Mevrouw H.I. Herschel uit Tiel

Mevrouw Herschel is sinds 2001 vrijwillig actief voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij doet dit via de stichting ZO als organisator en begeleider van de Boemeltjes, organisator van vakanties, cursussen en workshops. Ook was ze jarenlang productieleider bij Idem Dito voor de uitvoering van diverse grote musicals en kindermusicals.

Mevrouw A.J.H. Van Buren- van Kuilenburg uit Kapel-Avezaath

Mevrouw Van Buren is sinds 1990 actief voor de Protestantse gemeente Kerk- en Kapel-Avezaath waarvan ruim 20 jaar als ouderling. Tevens is zij 23 jaar betrokken bij de haal- en brengdienst van bewoners van verpleeghuis Vrijthof en patiënten in ziekenhuis Rivierenland voor het bijwonen van de kerkdiensten. Sinds 2001 is ze vrijwilliger bij de organisatie van de rommelmarkt in Kerk-Avezaath.

De heer G.W.A. van Scheerdijk uit Kapel-Avezaath

De heer Van Scheerdijk is sinds 1992 zeer actief betrokken bij de Protestantse gemeente Kerk- en Kapel-Avezaath. Hij vervulde verschillende functies, onder meer die van koster, penningmeester en voorzitter. In de periode 2000-2016 was hij lid van de plaatselijke commissie van de stichting Oude Gelderse Kerken. Hij is mede oprichter van de rommelmarkt Kerk- en Kapel-Avezaath.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights