Krol Tiel stopt met taxi vervoer maar gaat door met meer touringcars

Door Jan Bouwhuis op woensdag 8 februari 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Krol Reizen heeft per heden Touringcarbedrijf Streef Reizen (onderdeel van de Voet/Citax groep Culemborg/Tiel) overgenomen en Voet Personenvervoer neemt de taxi activiteiten van Krol Reizen over. Dit houdt feitelijk in, dat Krol Reizen zich vanaf heden enkel toe zal leggen op touringcaractiviteiten en Voet alle taxibewegingen zal coördineren. T/m 8 personen verzorgt Voet Personenvervoer en vanaf 9 zitplaatsen Krol Reizen. Er blijft een intensieve samenwerking tussen de bedrijven in de regio Tiel/Culemborg. In beide concerns werken ruim 300 medewerkers. De overname heeft geen directe gevolgen voor de werkgelegenheid.

In de afgelopen ruim 50 jaar heeft de Familie Krol een gevestigde naam in de Betuwe opgebouwd. Taxivervoer is de bakermat van Krol’s bestaan en dankzij vele trouwe klanten, heeft het bedrijf een mooie groei doorgemaakt.

Inmiddels beschikt Krol over een full service reisorganisatie (ADW Reizen) en in 2014 is JAN HOL Personenvervoer Geldermalsen aan het bedrijf toegevoegd.

Krol Reizen aan de SchaarsdijkwegKrol Reizen aan de Schaarsdijkweg

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights