Fruitcorso sponsor restaurant de Betuwe

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 8 augustus 2015, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws.

Restaurant de Betuwe blijft hoofdsponsor Fruitcorso 

Fruitcorso weet zich weer voor een jaar verzekerd van de steun van restaurant de Betuwe. Het bedrijf heeft twee vestigingen in Tiel: in de binnenstad en op Kellen. Het is het vierde jaar dat directeur/eigenaar Michel van Heesch van het restaurant Stichting 4-Stromenland sponsort. Daarbij behoort de Betuwe tot een van de tien goldpartners (hoofdsponsors) van het evenement. 

Van Heesch: ,,Fruitcorso is uniek in de wereld en wij vinden dat zo’n evenement moet blijven bestaan. Het hoort ook bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. We sponsoren veel Tielse evenementen zoals Appelpop en Profronde.” Zijn vrouw Margriet vult aan: ,,Het is toch prachtig dat er elk jaar een corso door de straten van Tiel rijdt. Ik hoop dat Tiel zich in de toekomst nog meer gaat profileren als fruitstad.” Beiden zijn erg blij met het gewijzigde parcours, dat sinds vorig jaar verplaatst is richting centrum ,,Het parcours is als het ware een rode loper naar het centrum toe. Een heel goed initiatief.” 

Gert-Jan van Ingen, voorzitter commissie Inkomsten van 4-Stromenland, is verheugd met de financiële steun: ,,Dit komt ten goede aan de organisatie. Door de steun van sponsors krijgen de verenigingen hun startgeld en daardoor kan het corso blijven bestaan.”

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights