10e Roel Boerma Wandel- en Trimloop tijdens slecht weer gelopen

De Roel Boerma Wandel- en Trimloop met als thema “samen lopen tegen kanker” is zondag voor de 10e maal in en rond het ziekenhuis Rivierenland gelopen.

De loop wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Astylos en heeft als thema “samen lopen tegen kanker”. De opbrengst draagt bij aan projecten van Stichting Vrienden Ziekenhuis Rivierenland, om het verblijf van patiënten en bezoekers in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. De weersomstandigheden waren slecht maar de 112 deelnemers brachten toch nog 1.562,50 euro op. De wandelaars en hardlopers konden kiezen uit afstanden van 5km, 7,5km, 10km, en 15km. Het eerste deel van de loop ging via de gangen van Ziekenhuis Rivierenland.

De loop is een eerbetoon aan Astylos-lid Roel Boerma. Hij overleed in 2013 aan kanker. Als teken van verbondenheid zijn de deelnemers gevraagd om in een wit T-shirt te lopen. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan de jaarlijkse lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland.

Fotoalbum

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights