Appelpop en Fruitcorso gaan niet door, fans balen

Vandaag zou het de eerste dag zijn van het Appelpop weekend. Door de corona maatregelen kan het voor het tweede jaar op rij niet door gaan. Om toch een heel klein beetje sfeer te maken is in de Waterstraat een Appelpop etalage gemaakt.

 

 

Ook het Fruitcorso gaat komende week en weekend niet door, ook het alternatieve Oogstweek programma moest het ontgelden. De corsoclub Tiel heeft in een etalage aan de Hoogeindsestraat een corso etalage gemaakt. De aftelklok op het dak van Hart van de Betuwe aan de Markt is gelijk gezet: vanaf vandaag (vrijdag) nog 372 dagen tot het 60ste Fruitcorso.

 

Evenals vorig jaar hebben clienten van de JP van de Bent stichting hebben onder leiding van Marian Hommerson toch een Fruitcorso mozaiek gemaakt en voor hun gebouw geplaatst aan de Grotebrugse Grintweg. Het mozaiek leggen aan de gracht gaat ook dit jaar niet door.

 

In de binnenstad zijn de gekleurde linten vervangen door de kerst sfeerverlichting met appels die verwijzen naar Appelpop en Fruitcorso. Ondernemers vereniging Hart van Tiel wilde toch net als andere jaren een beetje sfeer in de stad brengen.

 

Foto album. Klik op de foto voor een vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights