Opening hondenuitlaatpark Meeslaan Tiel-Oost

Zaterdag 11 mei is het hondenuitlaatpark aan de Meeslaan in Tiel-Oost geopend. Een initiatief van Eric hout die samen met Rolvo Manuhutu en een aantal andere wijkbewoners het park heeft gerealiseerd.

video:

Dit burgerinitiatief project maakt deel uit van ‘Operatie Groen Tiel-Oost’ en is het 1ste gerealiseerde project. Er is een kapschuur geplaatst waar hondenbezitters bij slecht weer kunnen schuilen. Dankzij een subsidie uit het wijkbudget van de gemeente Tiel en een aantal sponsoren / ondernemers kon door de vrijwilligers de schuur en inrichting, fruitbomen en hagen en rozenperken geplaatst worden. Wethouder Frank Groen mocht samen met Eric de opening verrichten. Het volgende project wat in voorbereiding is wordt een broeikas bij het Oosthonk, een plaats waar educatie aan jeugd gegeven kan worden over wat groeit en bloeit.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights