Voetgangersbruggen bij Hertenkamp Tiel in gebruik genomen

De voetgangers bruggen bij het Juliana Hertenkamp zijn woensdagmorgen in gebruik genomen. Op uitnodiging van dierenverzorger Thomas Palland mocht Wethouder Frank Groen  met een ezel heen en weer over de brug lopen, gevolgd door de mensen van het dierenpark en andere genodigden.

Video:

Samen met de aannemer werd daarna het naambordje ‘Ezelsbrug’ onthuld. De bruggen waren in zeer slechte staat en al geruime tijd afgesloten.  In opdracht van de gemeente Tiel zijn beide vernieuwd. Eén brug loopt over de gracht vanaf de Kwelkade en de 2e ligt in het wandelpad op het Hertenkamp.

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2018/11/brug-naar-hertenkamp-vernieuwd-en-natuurvriendelijke-oever-voor-de-gracht/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights