Muurschildering van Flipje nabij Zinder onthuld

Bezoekers ontvangen met open armen en vertellen dat ze in de ‘Fruitstad aan de Waal’ en de ‘Stad van Flipje’ zijn. Dat is de bedoeling van de grote muurschildering op de blinde zijgevel van Boelhouwer, Administratie & Advies aan de Nieuwe Tielseweg. De vrolijke en kleurrijke schildering is aangebracht op een strategische plek, pal tegenover de ingangen van de parkeergarage en cultuurgebouw Zinder door Samir Ouammass. Samir heeft een week lang alle avonden op een ladder gestaan om de fraaie decoratie aan te brengen.

Het idee voor de tekening is van de eigenaar van het pand John Boelhouwer. Boelhouwer: “Ik liep al met het plan rond om de muur van een passende decoratie te laten voorzien toen bekend werd dat het cultuurgebouw er zou komen en er fruitbomen geplant zouden worden op het grasveldje tussen mijn bedrijf en Zinder. Daar paste volgens mij een afbeelding van Flipje prima bij. Die fruitbomen komen er niet maar dat is niet belangrijk.”

Burgemeester Beenakker onthulde maandag de muurschildering en toonde zich erg blij met het initiatief van Boelhouwer. “Mooi dat ondernemers in goed overleg met de gemeente dit soort initiatieven nemen.”

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights