Vlug & Lenig verder onder TGV Hellas Tiel

De voorzitters Bert van Arkel van Hellas (l) en Johan Kok van Vlug & Lenig in de Hellaszaal

Vlug & Lenig Tiel gaat vanaf 1 augustus op in TGV Hellas Tiel. Dat is besloten op de extra Algemene Ledenvergadering van 11 mei 2018. Het bestuur en de leiding van Vlug & Lenig staan achter deze beslissing.

De laatste jaren bleek het moeilijker om bestuursleden, vrijwilligers, leiding en assistenten te vinden. Daarnaast liep het ledenaantal terug. Om te zorgen dat de leden kunnen blijven turnen in hun eigen groep is er versterking gezocht bij Hellas Tiel. Vlug & Lenig wordt eind 2018 na een bestaan van ongeveer 60 jaar definitief opgeheven.

Het bestuur van Hellas heeft aangegeven dat de leden op de eigen locatie en in hun eigen groep mogen blijven turnen. Zo wordt de gymsport verenigd en krijgt het een sterkere positie in Tiel, doordat het op diverse locaties in Tiel wordt aangeboden: de sportzaal aan de Hilversumstraat, gymzaal Rauwenhof aan de Suze Groenewegstraat en gymzaal Passewaaij aan het Hooibeestje (Bataaf)

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights