Zonnepanelen Prins Mauritsschool Passewaaij in gebruik

Door Jan Bouwhuis op donderdag 18 mei 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL De zonnepanelen op de Prins Mauritsschool in Passewaaij zijn donderdag feestelijk in gebruik genomen door wethouder Laurens Verspuij en CPOB-bestuurder Heb Huibers. De kinderen van groep 8 deden een rap en kregen uitleg over de bijbehorende energie app om het gebruik op school te kunnen bijhouden. Daarna was er kinder champagne. Behalve in zonnepanelen hebben de scholen van de Stichting Christelijk Primair Onderwijs Betuwe & Bommelerwaard (CPOB) in de afgelopen twee jaar veel tijd en geld gestoken in het verbeteren van de schoolgebouwen. In Tiel zijn 6 lokaties: Prins Mauritsschool op Passewaaij en West, Prins Willem Alexander school West en Centrum, Prinses Margrietschool en Prins Clausschool. Voor de Tielse scholen was een investering nodig van 250.000 euro. Het vergroten van veiligheid voor kinderen en medewerkers en het meer duurzaam maken van schoolgebouwen had daarbij prioriteit.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights