VIDEO: Week van de Begraafplaats Tiel

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 30 mei 2017, geplaatst in Nieuws, Historie, Video.

TIEL  Tot en met zondag 4 juni staan tientallen begraafplaatsen in het teken van de Internationale Week van de Begraafplaats. Dit jaar met het thema ‘duurzaamheid’. Op de historische begraafplaats Ter Navolging uit 1786 aan de Lingedijk in Tiel wordt daaraan op een bijzondere manier invulling gegeven in de vorm van een ‘confrontatie’ tussen de honderden soms meer dan 200 jaar oude grafmonumenten met moderne kunst. Het bijzondere aan die moderne kunst is dat die voor een deel bestaat uit hergebruikte oude grafmonumenten waaraan door Michiel van Luijn op een bijzondere en unieke manier een nieuwe invulling is gegeven.

zie ook:  http://detielenaar.nl/nieuws/week-van-de-begraafplaats-tiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights