Geslaagde jubileumeditie 25x Tiel Pakt Uit!

Door Jan Bouwhuis op zondag 2 april 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

Tiel   Tiel Pakt Uit! had op 1 en 2 april haar 25e jubileum en dat werd groots gevierd. Tienduizenden mensen trokken naar de binnenstad om te genieten van de vele activiteiten: een babyfair zaterdag en het visserijmuseum zondag op de Groenmarkt. Daarnaast een draaimolen, steltenlopers, dans en muziek. Ook de winkeliers pakten goed uit met acties, kortingen en dubbele FlipPas-punten.

 

Tiel Pakt Uit! wordt twee keer per jaar georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Veelal ondernemers die naast hun eigen zaak bereid zijn om Tiel als winkelstad op de kaart te zetten. Deze organisatie groep is zaterdag door Rene van IJzendoorn en Gert-Jan van Ingen van Hart van Tiel beloond met een zilveren peer en bloemen.

De commissie van Tiel Pakt Uit bestaat uit: Truus van Doorn (voorzitter), Wilma Termeer (Cardshop), Diana Dekker (Esmée Coiffure), Lizette Kleijn (Duncan & Brown Mode) en Frans van Oss (voorheen werkzaam bij De Zakengids). Bijzonder is dat Truus van Doorn, samen met Wilma Termeer, al vanaf de eerste editie erbij betrokken zijn.

Om het verkeer beter door te laten stromen stonden bij de zebra nabij de Santwijcksepoort verkeersregelaars. Ook had de gemeente een bedrijf opdracht gegeven een uitgebreide verkeerstelling te houden ivm het parkeren.

 

voor video item zie:  http://detielenaar.nl/nieuws/video-jubileumeditie-25x-tiel-pakt-uit

 

zie:  www.tiel-pakt-uit.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights