Video: Studenten bij Archeologische opgravingen Medel Tiel

Door Jan Bouwhuis op donderdag 17 november 2016, geplaatst in Nieuws, Historie, Video.

TIEL  De archeologische opgravingen op Medel zijn in volle gang. Reden voor studenten van Leidse Universiteit om een bezoek aan de locatie Hazenkamp te brengen. Op het te onderzoeken grafveld was er een rondleiding door Johan van Kampen van VUhbs.

Het bedrijvenpark Medel wordt de komende jaren uitgebreid met ca. 80 ha en geschikt gemaakt voor bedrijven die grote kavels nodig hebben. De voorbereidingen betreffen onder andere archeologische opgravingen. De opgravingen duren tot uiterlijk november 2017.

Tijdens het vooronderzoek dat in 2014 is uitgevoerd, zijn maar liefst negen vindplaatsen ontdekt, waarvan er nu vier worden opgegraven.

Zie ook: http://detielenaar.nl/nieuws/studenten-bij-archeologische-opgravingen-me…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights