Bridgedrive Lionsclub Tiel brengt ruim 5300 euro op

Door Bert Leenders op zondag 13 november 2016, geplaatst in Nieuws. De winnaars.    Foto: Wiepke van der WalDe winnaars. Foto: Wiepke van der Wal

De Draaiorgelbridgedrive van de Lionsclub Tiel, die dit jaar voor de 22e keer gehouden werd, kent veel trouwe deelnemers. Die waarderen de gezellige sfeer, de goede organisatie, de uitstekende catering en de mooie prijzen.  Zij zorgen ieder jaar weer voor een meer dan volle schoolkantine in de lokatie Teisterbant van het Lingecollege. Een ideale locatie voor dit evenement door de parkeerruimte op het terrein en de voorzieningen binnen het gebouw. Dankzij talrijke sponsors kan de opbrengst van ruim 5300 euro bijna geheel besteed worden aan goede doelen in de regio.  Naast enkele kleine projecten betaald de club hiermee dit jaar kerstpakketten voor de bezoekers van het inloophuis,het vervoer van gehandicapten naar een  concert voor invaliden in Nijmegen en kan ook zorglandgoed Bloemfonteijn in Varik op een donatie rekenen. De bijna 150 deelnemers komen niet alleen uit Tiel en de directe omgeving maar uit heel midden Nederland. De wedstrijd werd gewonnen door de heer en mevrouw Jan en Toos van Bruchem-Rovers uit Dreumel die er met de hoofdprijs van Huize Poelzicht uit Kapel-Avezaath vandoor gingen.

Foto: Wiepke van der WalFoto: Wiepke van der WalFoto: Bert LeendersFoto: Bert Leenders

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights