Opening binnentuin Westerhof Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 4 juli 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Donderdagmiddag werden de bewoners van Westerhof (verpleegafdeling van SZR) De Vier Gravinnen feestelijk binnen gehaald vanwege de Wandel Driedaagse. De bewoners hebben genoten van de omgeving en het buiten zijn, fijn om gewoon de wind in je haren te kunnen voelen. Oa is er ijs gegeten en het Dierenpark bezocht. Veel familieleden en vrijwilligers hebben geholpen om de bewoners te begeleiden.

De afsluitende dag vormde een mooie gelegenheid om de vernieuwde tuinen bij de drie huiskamers te openen. Na een lange voorbereidingstijd zijn de huidige terrassen vergroot en is er meer loopruimte en zijn er speciale bakken gekomen waarin fruit en groenten gekweekt kunnen worden. De opening werd verricht door wethouder Henk Driessen en als speciale verrassing kwam niemand minder dan Frans Duijts zijn bekende liederen voor de bewoners en omstanders zingen. Er werd uit volle borst meegezongen, geklapt en zelfs gedanst. Met recht een prachtig openingsfeest!

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights