3x Koninklijke Onderscheiding in Tiel

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 26 april 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Ter gelegenheid van Lintjesregen 2016 ontvingen een drietal Tielenaren een Koninklijke Onderscheiding. Zij werden allen Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Beenakker reikte de versierselen behorende bij de onderscheiding in de raadzaal van uit.
 

Mevrouw C.M. de Bolster-Moret (1946) Mevrouw De Bolster zet zich op tal van terreinen in voor het welzijn van ouderen. Ze was van 1982 tot 1995 actief lid van de stichting Samenlevingsopbouw in Tiel. Van 2006 tot 2014 zette zij zich in als lid van de bewonersraad van woningcorporatie SVT. Vanaf 1997 is mevrouw De Bolster penningmeester van het Wijkcomité Westroijen en sinds 2005 penningmeester van de Ouderensoos Tiel. Vanaf 1996 organiseert zij tal van activiteiten in het kader van het project aangenaam 65+.

Mevrouw E. van Til-van den Brenk (1930) Mevrouw Van Til is een actieve duizendpoot op het gebied van ouderenzorg en -welzijn. Als vrijwilligster in de Tielse verpleeg- en verzorgingshuizen zong ze met bewoners in de periode 1985-1995. Van 1985 tot 2003 was ze voorzitter van het UVV (Unie van Vrijwilligers) Tiel en vanaf 1996 voorzitter van UVV Gelderland. Sinds 2002 is ze leidster van de ouderensoos Tiel West. Als bewoonster van de Vier Gravinnen is ze actief in de organisatie van het sociaal trefpunt binnen het wooncomplex.

De heer F.C. Bennis (1956) De heer Bennis is actief in de zorg, voor de stichting Mozaïek en voor de ANWB. De heer Bennis was vanaf 1990 twaalf jaar bestuurslid van de patiëntenadviesraad van Ziekenhuis Rivierenland, jaren actief voor de stichting Kruiswerk Rivierenland en 12 jaar preventievoorlichter bij de GGD. Sinds 2010 is hij coördinator van het Nationaal Ouderenfonds Tiel en sinds 2011 zet hij zich in voor stichting Mozaïek. Sinds 2012 is hij Consul Recreatie en Toerisme voor de ANWB in de provincie Gelderland.

 Mevrouw E. van Til-van den Brenk Mevrouw E. van Til-van den BrenkMevrouw C.M. de Bolster-MoretMevrouw C.M. de Bolster-MoretDe heer F.C. BennisDe heer F.C. Bennis

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights