400 computers in Tiel voor Stichting Leergeld Westbetuwe

Door Jan Bouwhuis op donderdag 28 april 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Onlangs was bij Transportbedrijf Vonk de overdracht van 400 PC’s aan Reina Rijzenga, coördinator van de St. Leergeld Westbetuwe. Fa. Vonk regelde het transport vanaf Schiphol en de opslag op Medel. De ComputerWereld van UniCare in Tiel maakt de cumputers geschikt voor hergebruik.

St. Leergeld verstrekt deze PC’s gratis aan kinderen van ouders, die van een minimum inkomen of uitkering rond moeten komen en daarom zelf geen PC kunnen betalen. St. Leergeld wordt volledig gerund door vrijwilligers en kan haar dankbare werk doen dankzij de vele sponsors en giften van particuliere organisaties.

St. Leergeld is heel blij met deze wel heel praktische vorm van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ van de firma’s Vonk en De ComputerWereld.

Mede dankzij deze sponsoring kan Leergeld haar leuze ‘Laat uw kind weer meedoen! Want nu meedoen is straks meetellen!’ nog beter waar maken.

Op de foto: Stephan Vonk van Internationaal Transportbedrijf Vonk en Co B.V. , Reina Rijzenga, coördinator van de St. Leergeld Westbetuwe,  Silvia v. Ooijen, directeur van De Computerwereld van UniCare en Jan Muggen, intermediair van St. Leergeld.

algemene info:  www.leergeld.nl/westbetuwe

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights