Deel Waalkade afgesloten

Door Jan Bouwhuis op woensdag 18 november 2015, geplaatst in Nieuws, Video.

TIEL De kademuur is nu volledig afgesloten. Toegang voor personen en ongewenst gebruik wordt voorkomen. Alleen de passagiersschepen met een lange loopplank mogen nog afmeren. Er is opnieuw onderzoek gedaan naar de technische staat van de kademuur en daaruit blijkt dat de kade onbruikbaar is. Het college stelt voor de kade te herstellen en geschikt te maken voor het parkeren van personenauto’s en kleine bussen, alle evenementen en aanmerende boten. Het college geeft hierbij aan dat herstel van de kade een bouwsteen is in de herinrichting van de Waalplaat en voor dat project een vaststaand gegeven wordt. In de perspectievennota 2016 komt een voorstel voor aanvraag van budget.

Zie ook:  http://detielenaar.nl/nieuws/door-verzakking-aankomst-sint-op-andere-plek

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights