Video: Overval op COOP Rauwenhof

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 26 september 2015, geplaatst in Nieuws, Video.

Tiel  Vrijdagavond even over 20.00 uur, is de Coöp aan de Bulkensteinlaan in Tiel door drie mannen overvallen. Eén van hen, een 19-jarige man uit Tiel kon worden aangehouden. De andere twee zijn voortvluchtig. Er raakte niemand gewond. Tijdens de overval waren er ongeveer 10 medewerkers in de winkel aanwezig.

Een agent die op weg was naar een ander klusje werd door getuigen gewaarschuwd dat er wat gaande was bij de Coöp. Al snel werd duidelijk dat het om een overval ging. Drie mannen waarvan twee bewapend met wat op een vuurwapen leek, sloegen na hun daad op de vlucht. De agent wist er één aan te houden. De andere twee wisten te ontkomen. Zij renden in de richting van de Moespot. 

meer op:  http://detielenaar.nl/nieuws/overval-op-coop-rauwenhof

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights