14 juli 2015. Motor ongeval.

Door Jan Bouwhuis op woensdag 15 juli 2015, geplaatst in Nieuws, Foto. Als 112 melder trof ik deze motorbestuurder deels onder zijn motor aan waar hij 20 min heeft gelegen voordat het ongeval ontdekt werd.Een 48-jarige motorrijder uit de gemeente Buren op de Buitenbulkweg in Tiel onderuit gegaan met zijn motorfiets.  Onderzoek wees uit dat hij teveel drank op had.De man lag deels onder zijn motorfiets. Hij bleek alleen wat schrammetjes te hebben opgelopen. Op het bureau blies de man 795 ug/l. Onderzoek wees uit dat de motorrijder met een ongeldig rijbewijs reed. Hij was al 3x eerder met teveel alcohol op in het verkeer betrapt. De agenten maakten proces-verbaal op. Vandaag wordt duidelijk of zijn motor in beslag wordt genomen.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights