Eerste exemplaar van magazine Uit in Tiel voor Annemiek Verweij

In Zinder nam de Tielse foodblogster Annemiek Verweij het eerste exemplaar van het Magazine Uit in Tiel in ontvangst uit handen van burgemeester Hans Beenakker. Dit toeristisch magazine met heel veel informatie over stad en regio wordt uitgegeven door stadspromotie Tiel. Het is bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met de mooiste plekken van stad en regio. Het magazine staat dit jaar in het thema van Fruit en Water.

In het magazine is een interview opgenomen met Annemiek Verweij. Deze Tielse onderneemster werd in 2016 en 2017 foodblogster van het jaar. Haar culinaire website Keukenliefde heeft honderdduizenden bezoekers per maand. Speciaal voor het magazine heeft Annemiek een fruitig recept gemaakt dat iedereen laat watertanden.

Het magazine is gratis af te halen bij Zinder, ondernemers in de binnenstad en het stadhuis. Ook op de website is een digitale versie beschikbaar.

Website en City Tiel app

Eerder verleenden bekende Tielenaren als Gert Jacobs, Khalid Boudou, Fedja van Huêt, Kilke van Buren en Frans Duijts hun medewerking aan het magazine. Inmiddels gaat het magazine zijn zevende jaargang in. Naast dit glossy magazine worden ook de website uitintiel.nl en de City Tiel app ingezet voor de promotie van de stad.

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights