Koningsdag 2022 Tiel

Koningsdag is onder ideale weersomstandigheden gevierd. In de binnenstad was het druk op de kindervrijmarkt, kanovaren op de gracht en de springkussens op de Veemarkt. De organisatie was in handen van de Oranjevereniging Tiel, geholpen door Astylos, KTSM en HvT.

De optocht in Wadenoijen, met dit jaar wat minder wagens en groepen, trok veel belangstelling.

In de avond was er het gratis Oranjeconcert in de St. Maartenskerk van KTSM met soliste Ellen Zijm. Bij de inloop het traditionele oranjebittertje voor de liefhebbers. De ongeveer 15 aanwezige vluchtelingen uit Oekraïne kregen een welkoms woord en applaus.

Ook grote drukte op het Horeca Plein en Korenbeursplein, zowel in de middag als avond.

Een serie foto’s. Klik op een foto voor een vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights