Website Trots Op Tiel geopend

Door Bert Leenders op zaterdag 27 januari 2018, geplaatst in Nieuws, Foto.

Zaterdag 27 januari werd de website van ‘Trots op Tiel ’ officieel in gebruik genomen. Voorzitter Emile Smit opende samen met Kees en Gerwin, twee vrijwilligers die veel werk verzet hebben om het wijkgebouw en de omliggende tuin in Tiel- Oost op te knappen, met een druk op de muis de website.

Trots op Tiel is het uitgewerkte resultaat van een idee dat burgemeester Hans Beenakker had om de inwoners meer te betrekken bij het nog aantrekkelijker maken van de gemeente voor de eigen inwoners en bezoekers. Gouda, waar een soortgelijk initiatief al langer bestaat en door de inwoners is omarmd, was daarbij het aansprekende voorbeeld. Via de website www.trotsoptiel.nl kan iedereen ideeën aandragen om buurt, wijk of stad of dorp mooier, leefbaarder of veiliger maken. Dat idee kan de indiener zelf of samen met anderen uitvoeren.
Een van de ambassadeurs van Trots op Tiel wil daarbij graag helpen met advies en / of het leggen van contacten met inwoners of bedrijven die hulp kunnen bieden. De ambassadeur kan je ook tips geven hoe je – als dat nodig is, aan de nodige financiën kunt komen.
Iedereen , ook wanneer je het zelf niet wil of kunt uitvoeren, kan zijn idee indienen. Wellicht worden andere enthousiast en gaan in overleg met een ambassadeur met je idee aan de slag. Op de website vindt je enkele voorbeelden van ingediende ideeën en zie je de eenvoudige procedure om een idee in te dienen, te laten beoordelen en uit te voeren.

Wij van De Tielenaar hebben Hart voor Tiel en zullen via de Tielenaar regelmatig aandacht schenken aan nieuwtjes rond Trots op Tiel. Maar iedereen die belangstelling heeft voor dit initiatief en misschien wel wil bijdragen aan een passend project kijkt natuurlijk regelmatig op de website van het project, www.trotsoptiel.nl. De site is er voor iedereen die wil helpen om Tiel nog leuker en mooier te maken. je vind er ook algemene informatie over Trots op Tiel, de ambassadeurs en de projecten die aangedragen of in uitvoering zijn.

De ambassadeurs hopen dat ze het erg druk krijgen met het beoordelen en coachen (voor zover nodig) van ingediende projecten in alle soorten en maten.

Een uitgebreide fotoreportage van de openingsmiddag vind je bij dit artikel.

Voor video zie: http://www.tielenaar.nl/nieuws/video-trots-op-tiel-lanceert-website

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights