Stichting Trots op Tiel opgericht

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 12 december 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Maandag 11 december is de stichting Trots op Tiel opgericht. Trots op Tiel is een beweging, ontstaan uit een groep enthousiaste Tielenaren die in 2015 door burgemeester Hans Beenakker gevraagd zijn ambassadeur van Tiel te zijn, om het begrip burgerparticipatie meer handen en voeten te geven.

Doel

De groep ambassadeurs is groeiende en stelt zich ten doel om initiatieven en ideeën uit de Tielse samenleving aan te moedigen en vorm te geven. Ook de gemeenteraad heeft het initiatief ondersteund met een geldbedrag van 50.000,– . Omdat de beweging groeit en de plannen steeds serieuzer worden, is de wens ontstaan om een stichting in het leven te roepen.

Site

De website www.trotsoptiel.nl zal medio januari gelanceerd worden, waardoor burgers met ideeën vanaf 2018 gemakkelijk hun initiatief kunnen delen. De ambassadeurs zullen initiatiefnemers ondersteuning bieden door coaching en ze hebben een uitgebreid netwerk waarop ze een beroep doen.

Samen maken we Tiel weer een stukje mooier. De basis werd gelegd bij notaris Aitton waar het nieuwe bestuur bestaande uit voorzitter Emile Smit, penningmeester Peter Dikker en secretaris Renate Baas oprichtingsakte heeft ondertekend. Een deel van de achterban was ook aanwezig.

Voor een video van de bijeenkomst zie:  https://www.youtube.com/watch?v=BqS7tUzjNmA&feature=youtu.be

zie ook:  http://detielenaar.nl/politiek/bijeenkomst-ambassadeursgroep-trots-op-tiel

Het nieuwe bestuur: Emile Smit, Renate Baas en Peter Dikker ondertekenen bij notaris AittonHet nieuwe bestuur: Emile Smit, Renate Baas en Peter Dikker ondertekenen bij notaris Aitton

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights