Lampjes ontstoken en wensen opgehangen in Wensboom Tiel

Door Jan Bouwhuis op donderdag 7 december 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws.

Donkere tijden voor Kerst, tijd om de kerstboom weer op te zetten én ook de tijd om herinneringen op te halen aan mensen, gebeurtenissen of om iemand een beterschapswens te sturen. Donderdagavond 7 december heeft initiatiefneemster Sandra van Leur samen met burgemeester Beenakker en Flipje de lampjes ontstoken en de eerste wensen in de wensboom gehangen.

Het is het vierde jaar op rij dat de herinneringen- en wensenboom op de Groenmarkt staat. Initiatiefneemster Sandra begon in 2014 de kerstboom  om te toveren tot een kerstboom vol herinneringen en wensen. “Het idee ontstond toen ik in 2011 bij de kerstboom bij de St. Joris was in Den Bosch. Daar heb ik een herinnering opgehangen aan mijn overleden zus. Dit gaf een fijn gevoel en ik bedacht dat dit toch ook dichter bij huis zou moeten kunnen.”

Popkoor Just For Fun was aanwezig voor de muzikale omlijsting en Hart van de Betuwe tracteerde op chocomel.

Bezoekers van de Tielse binnenstad zijn van harte uitgenodigd om hun herinneringen en wensen op te hangen in de boom. Bij restaurant Hart van de Betuwe op de 1e etage is een tafel ingericht met kunststof kerstballen en knutelspullen die mensen kunnen gebruiken om hun herinnering te kunnen maken, die zij vervolgens  in de boom kunnen hangen. Een eigen herinnering of wens die thuis is gemaakt mag ook opgehangen worden. 

Voor meer info:  kerstboomtiel@gmail.comw

de wensboom 2016 zie:  http://detielenaar.nl/nieuws/wensen-kerstboom-op-groenmarkt-tiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights