Oud-wethouder Jan Roos overleden

Door Bert Leenders op woensdag 12 april 2017, geplaatst in Nieuws.

Dinsdagmorgen 11 april is Jan Roos overleden. In Tiel was hij van 1994 tot 2002 wethouder namens de VVD.  Zijn belangrijkste portefeuille was ruimtelijke ordening. Roos was zeven jaar voorzitter van de VVD. Na zijn wethouderschap heeft hij zich ingezet voor de centrumondernemers van de stad en het mede ontwikkelen en ondersteunen van evenementen. Hij vervulde een belangrijke rol in de voorloper van ondernemersvereniging Hart van Tiel, de Stichting Centrum Tiel en was voorzitter van de afdeling Rivierenland  van de Koninklijke Horeca Nederland. De laatste jaren had hij een bedrijf dat in Tiel en in zijn geboortestad, Den Haag, Verenigingen van Eigenaren van appartementen adviseerde en voor hen het beheer uitvoerde. Roos woonde de laatste jaren in Den Haag. Hij was al langer ernstig ziek, maar overleed toch volkomen onverwachts aan een hartstilstand. Jan Roos is 72 jaar geworden.

Jan Roos tijdens zijn afscheid als wethouder op 21 juni 2002Jan Roos tijdens zijn afscheid als wethouder op 21 juni 2002

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights