Lingecollege Tiel Planet, Profit en People awards uitgereikt

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 14 oktober 2016, geplaatst in Nieuws.

Woensdag stond het RSG Lingecollege in het teken van duurzaamheid. Voorafgaand aan deze dag hebben leerlingen van 5 VWO een quick scan bij bedrijven uitgevoerd op het gebied van Planet (planeet/milieu), Profit (opbrengst/winst) en People (mensen). De leerlingen presenteerden hun bevindingen in de aula van het RSG Lingecollege. De Rabobank kreeg in de catogorie People de award, uitgereikt door wethouder Laurens Verspuij. Profit was voor Dekker en Planet voor De Batouwe. De awards zijn gemaakt door VWO 3-leerlingen.

De Dag van Duurzaam Tiel is een initiatief van Rob Hoorn, stafmedewerker bij het Lingecollege en de Stichting Duurzaam Rivierenland. De gemeente Tiel en Rabobank Betuwe West ondersteunen het project ‘op weg naar duurzamer Tiel’, waar deze dag een onderdeel van is. Het RSG Lingecollege organiseert deze dag in navolging van het project WNF duurzaamheid Tiel van vorig jaar. De leerlingen maken gebruik van de kennis en expertise van Stichting Duurzaam Rivierenland. Deze stichting ondersteunt duurzame projecten in Tiel en verzorgt educatieve programma’s voor scholen.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights