Flipje op wielen Tiel via voetveer Pomona naar Maas en Waal

Door Jan Bouwhuis op woensdag 24 augustus 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Flipje op wielen gaat via het voetveer Pomona naar Maas en Waal voor een toer tocht van 22 km. Op 20 juli was de tocht vanwege de warmte afgelast maar ook nu moeten de 24 deelnemers de warmte trotseren. Niet eerder was een vaartochtje opgenomen in het programma. De Pomona biedt daartoe de gelegenheid, hoewel het niet de eerste keer is dat Flipje op wielen koers zet naar ’’de overkant’’. Maar in dit geval kan een nieuwe route worden gevolgd. Het is een traject met grote afwisseling over een lengte van 22 kilometer.

De kosten voor deelname bedragen drie euro. De overtocht met de veerpont wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de stichting Oud Burgermannen- en Vrouwenhuis. Dranken en versnaperingen in de rust/pauze zijn voor eigen rekening.

Vooralsnog staat nog een laatste toertocht geprogrammeerd op woensdag 21 september.

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 – 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: muldershm@gmail.com

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 – 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail:
ria.huibers68@live.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights