Renovatie de Betuwe Sporthal Tiel van start

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 15 juli 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  In opdracht van de gemeente Tiel renoveert bouwbedrijf De Vree en Sliepen de Betuwe Sporthal aan de Wadenoijenlaan in Tiel-West. De aannemer werkt door tijdens de schoolvakantie, zodat de scholen en sportverenigingen zo min mogelijk overlast hebben van de renovatie. Naar verwachting wordt de gerenoveerde sporthal half september feestelijk heropend.

 

De wensen van de vaste gebruikers zijn opgenomen in de renovatieplannen. Zo komt in de ‘nieuwe’ Betuwe Sporthal meer opbergruimte voor de sport- en spelmaterialen voor scholen en sportverenigingen. Ook komen er tussen de sporthal en de horeca grote ramen, zodat toeschouwers ook vanuit de kantine de activiteiten op de sportvloer kunnen volgen. De kleedruimtes worden vernieuwd, net als de entree.

Onderdeel van de renovatiewerkzaamheden is ook het verwijderen van asbesthoudend materiaal onder de vloeren, isoleren van het dak en vervangen van de dakbedekking. Aansluitend worden de zonnepanelen op het dak aangebracht.

zie ook:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/zonnepanelen

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights