KTSM Tiel huldigt haar jubilarissen

Door Jan Bouwhuis op donderdag 28 april 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Op Koningsdag heeft KTSM Anja van Erven en Arie Zoetekouw gehuldigd vanwege hun 25 en 12,5 jarig lidmaatschap en zijn Gerlinde van Aken en Piet Bax in het zonnetje gezet voor hun bijzondere verdiensten voor de vereniging.

Anja van Erven is gehuldigd vanwege haar 25 jarig lidmaatschap. Als vrouw van voorzitter Jaap van Erven, is zij al ruim 40 jaar betrokken bij het reilen en zeilen van KTSM. Inmiddels speelt zij 25 jaar schuiftrombone en is muzikaal actief bij de marchingband en het harmonieorkest van de vereniging. Daarnaast maakt zij zich verdienstelijk bij verenigingsactiviteiten van uiteenlopende aard in diverse commissies. Al meer dan 10 jaar is zij actief als ontwerper van het KTSM mozaïek tijdens het fruitcorso.

Arie Zoetekouw werd gehuldigd vanwege zijn 12,5 jarig lidmaatschap. Arie is paukenist bij het orkest en slagwerker bij dweilorkest de Eigenheimers. Zijn muzikale activiteiten combineert hij met het beheer van het muziekarchiefen is hij actief in de muziek- en concertcommissie. Ook beheert hij de administratie van een drietal braderieën die door KTSM worden georganiseerd.

Piet Bax werd in de bloemetjes gezet voor het feit dat hij ruim twintig jaar de vloer van het verenigingsgebouw spik en span houdt en Gerlinde van Aken werd benoemd tot KTSM-er van het jaar vanwege haar bijzondere verdiensten het afgelopen jaar. 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights