Vignet Gezonde School voor de Regenboog Tiel

Door Jan Bouwhuis op donderdag 3 maart 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL Donderdag ontving openbare basisschool de Regenboog het vignet Gezonde School. Het vignet is overhandigd door wethouder Henk Driessen. Het is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. Door de school is het deelcertificaat ‘voeding’ behaald. Bovendien verbindt het vignet losse activiteiten in een planmatige en structurele aanpak. De Regenboog in Tiel Oost mag zich gedurende drie jaar Gezonde School noemen en het logo voeren.
Entrea Onderwijs Tiel ontving in december het vignet.
zie ook: https://www.gezondeschool.nl/primair-onderwijs/vignet-gezonde-school-po

Het onderwijsteamHet onderwijsteam

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights