Eerste FlipPas voor de burgemeester

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 14 november 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Zaterdag was de officiële start van het FlipPas-spaarsysteem.  Op de Groenmarkt is de eerste FlipPas overhandigd aan burgemeester Hans Beenakker. Aansluitend zijn 100 gratis FlipPassen en goodie bags overhandigd aan mensen met een huis-aan-huis verspreide flyer. Ondernemersvereniging Hart van Tiel heeft veel werk verzet en een groot aantal winkeliers, in de binnenstad en daarbuiten, heeft zich achter de FlipPas geschaard. De eerste reacties van het winkelend publiek zijn erg enthousiast en voor de start van het drukste winkelseizoen van het jaar kan winkelend Tiel ‘aan de pas’.

De deelnemende bedrijven geven de spaarders punten bij hun aankopen. Een punt heeft een waarde van 1 cent en punten kunnen tegen die waarde weer worden ingewisseld bij de deelnemers. Een aantal Tielse bedrijven heeft een FlipPas met tegoed ingekocht om als kerstpakket te schenken aan hun medewerkers en relaties.
De FlipPas-houder kan een FlipPas-app downloaden, nadat eerst een pas is gekocht bij een van de deelnemende bedrijven. Na registratie kan de pas thuisblijven en de houder is gelijk makkelijk op de hoogte van de acties van de deelnemende winkeliers. Op de website www.flippas.nl worden alle acties gepubliceerd.
Het FlipPas-systeem biedt heel veel mogelijkheden die in de loop van de komende maanden zullen worden uitgewerkt en ingezet. Er kunnen bijvoorbeeld punten voor een speciale besteding worden geschonken, punten worden dan zogenaamd ‘geoormerkt’. Denk aan thema’s zoals gezondheid, sport, cultuur, etc.
Wat de FlipPas uniek maakt is dat er als eerste loyaliteitssysteem in heel Nederland binnenkort het parkeren mee kan worden betaald. Speciaal voor Tiel wordt momenteel de techniek in de passen en parkeerautomaten op elkaar afgestemd, zodat de FlipPas als parkeerbetaalmiddel kan worden ingezet. Dat vraagt nog even tijd, maar als het zover is, krijgen de FlipPas-consumenten dus het parkeergeld cadeau van de deelnemende winkeliers.    

de Blank is 50ste deelnemer / ondernemerde Blank is 50ste deelnemer / ondernemer

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights