Najaarskermis week eerder

Door Jan Bouwhuis op donderdag 1 oktober 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL De najaarskermis op de Waalkade in Tiel is dit jaar van donderdag 15 oktober tot en met maandag 19 oktober. Dit is een weekje eerder dan normaal. Volgend jaar vindt de najaarskermis weer in de gebruikelijke week plaats.

Traditiegetrouw begint de najaarskermis altijd op de donderdag na de derde maandag van oktober. Bureau De Kermisgids dat al jaren de kermissen voor de gemeente organiseert heeft echter bij de openbare inschrijving per abuis een verkeerde periode gehanteerd. Dit werd pas duidelijk toen de kermisexploitanten al een standplaats was toegewezen.

Alsnog de periode aanpassen zou een ‘uitgeklede’ kermis betekenen, omdat de exploitanten van attracties inmiddels andere verplichtingen waren aangegaan.

De gemeente heeft de organisator van de kermis laten weten dat deze vergissing niet nog een keer mag voorkomen.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights