Fruitcorso Tiel: Ophaaldag producten Kindercorso 2017

Door Jan Bouwhuis op zondag 27 augustus 2017, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

TIEL zaterdag 26 augustus  Ophaaldag producten voor het Kindercorso

Kindercorso: opgeven kan nog
Wat is er mooier dan zelf mee te lopen of te rijden tijdens het Fruitcorso? Het Kindercorso voor jongeren in de basisschoolleeftijd  (tot en met 12 jaar) is elk jaar weer een vermakelijk hoogtepunt van de stoet. En ook een kweekvijver voor jong talent. Veel kinderen krijgen de smaak te pakken en gaan later aan de slag bij een jeugdwagen.
Meestal lopen er zo’n honderd kinderen mee. Commissielid Kindercorso Susanne Dix laat weten dat er nog wel wat kinderen bij kunnen. Opgeven kan tot en met 8 september via de website www.fruitcorso.nl. ,,Het is elk jaar weer een groot feest. Maar we merken ook dat kinderen zich laat opgeven. Dus ik zou zeggen: grijp je kans en geef je op. De vakantie is voorbij, iedereen heeft er weer zin in.’’
De jeugd wordt geholpen, want er zijn ophaaldagen van producten nogmaals op  2 en 9 september (10.00 tot 12.00 uur) in de corsohal.
Op 13 september is er de gehele dag een plakdag met groente en fruit in de kindercorsohal aan de Papesteeg in Tiel (9.00 tot 18.00 uur).
Er zijn twee categorieën: de jongste groep van 4 tot en met 7 jaar (klein rijdend materiaal zoals fiets en step) en de oudere groep (8 tot en met 12 jaar), die het zelf mogen invullen. Er is ook de mogelijkheid om met een groep mee te doen. Deelnemen kost 5 euro en bij betaling op de plakdag krijgen kinderen meteen een corso T-shirt. Het Fruitcorso heeft plaats op zaterdag 16 september. De kunstwerken van het Kindercorso zijn daarna en ook nog zondag en maandag te zien op het tentoonstellingsterrein bij het Kalverbos.
Opgeven via site: kindercorso@fruitcorso.nl

voor het video item zie:  http://detielenaar.nl/kunst-cultuur/video-ophaaldag-producten-kindercors…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights