Presentatie sportverenigingen op Groenmarkt Tiel

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 24 september 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

TIEL  In het kader van de Nationale Sportweek presenteerden 7 verenigingen zich op de Groenmarkt.

Tijdens deze Sportweek openen verenigingen hun deuren om te laten zien hoe leuk het is om te sporten en te bewegen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd om mensen kennis te laten maken met de sportmogelijkheden in de gemeente.

SportFriends organiseerde zaterdagmiddag in samenwerking met de Gelderse Sportfederatie en Uniek Sporten een sportevenement. Zeven Tielse sportverenigingen (Astylos, BC Thiela, Bushido, Hellas, Panters, Tielse TC en Vlug en Lenig) verzorgden demonstraties en clinics op de Groenmarkt.
 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights