Foodtruckfestival bij Fruitcorso Tiel ook in 2016

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 26 juli 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

TIEL  Evenals vorig jaar krijgt het Fruitcorso er een bijzondere attractie bij. Zowel zaterdag 17 als zondag 18 september strijkt het Foodtruckfestival neer in het Kalverbos in Tiel. Organisator Peter Valkenburg stond ook aan de wieg van het eerste ‘openluchtrestaurant in Tiel’: ,,Dat was toen een groot succes. Voor Tiel was het nieuw, mensen vinden het leuk om te kiezen wat ze willen eten.” Valkenburg mikt weer op ‘bijna dertig wagens’: ,,We willen een grote diversiteit. Er is van alles te eten: van Mexicaans tot Indiaas, van saté tot suikerspin bij wijze van spreken. Maar ook een lekkere en goede burger.”
Het Foodtruckfestival met bijna 30 mobiele wagens is zaterdag 17 september van 11.00 tot 23.00 uur en zondag de 18e van 11.00 tot 21.00 uur in het Kalverbos in Tiel.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights