Rotonde Grotebrugse Grintweg Tiel ivm Giro d’Italia snel van kunst voorzien

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 6 mei 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  De nieuwe rotonde Grotebrugse Grintweg / Laan van Westroijen zit zaterdag ook in het parcours van de Giro d’Italia. Daarom is versneld een kunstwerk op deze rotonde aangebracht. Het werk bestaat uit 3 grote schaakstukken en de afwerking moet nog plaats vinden.

Het adopteren van rotonde’s is in Tiel in 2009 gestart. In ruil voor reclame moet het bedrijf of organisatie de rotonde onderhouden. Totaal komen 18 rotonde’s in aanmerking voor adoptie, waarvan er nog 4 vrij zijn.

zie ook: http://loket.tiel.nl/balie/product.asp?product=rotonde_adopteren

aanvulling foto’s 31 mei: de werkzaamheden zijn afgerond.

31 mei 201631 mei 2016

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights