Presentatie corsowagen Passewaaij: Feesvierus

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 12 februari 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws.

TIEL  In de druk bezochte bouwhal van Corsowagen Passewaaij aan de Begoniastraat is het ontwerp 2016 gepresenteerd. Dit is de 5e corsowagen van de vereniging, vandaar dat deze lustrumwagen ‘Feesvierus’ is genaamd. Het ontwerp is van Sven van Wijk, die ook 2 jaar geleden het ontwerp maakte.

De presentatie tekst van Sven:

Lezen doen we nog amper. Alles staat op internet. Eigenlijk is dat best gevaarlijk! Moeten wij ons zorgen maken? Wij gaan het positief bekijken! Daarom gaan wij deze wagen bouwen! Een wagen vol verschillende dingen! Van het ouderwets lezen tot de modernste apparaten. Van ons 5 jarig jubileum tot de gevolgen van de technologie! Passewaaij presenteert de wagen “Feesvierus”.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights