Winkelcentrum Westlede Tiel open

Winkelcentrum Westlede is voor een deel open. Woensdagmorgen 1 juli om 9 uur openden een aantal winkels hun deuren.

De komende weken volgen de andere die nog op de oude locatie Kwadrant zijn achter gebleven. Vrijdag 10 juli verhuist de Aldi vanaf de Kwelkade naar het Westlede plein. Zaterdag 29 augustus is de opening van het gehele complex van ongeveer 6.700 m2 winkelruimte 28 appartementen en 340 openbare parkeerplaatsen. Kwadrant is 44 jaar oud en 18 jaar geleden kwamen de eerste ideeën om uit te breiden. 10 jaar geleden kwam de locatie van voormalig bejaardenhuis Westlede in beeld en na jaren voorbereiding ging 11 april 2019 de eerste paal de grond in. 12 februari van dit jaar werd het hoogste punt gevierd.

klik op de foto voor vergroting

Zie item startmoment 2019: https://detielenaar.nl/nieuws/2019/04/startmoment-bouw-winkelcentrum-westlede-tiel/

Zie item hoogste punt 2020: https://detielenaar.nl/nieuws/2020/02/hoogste-punt-winkelcentrum-westlede-tiel/

 

 

 

 

Comments
Loading...