Kostuums voor Flipje door Technasium leerlingen Lingecollege Tiel

Flipje is weer 12 kostuums rijker. Op verzoek van ondernemersvereniging Hart van Tiel hebben leerlingen van VWO 2 en Havo 2 van het Technasium van het Lingecollege kostuums gemaakt. Ieder team bestaat uit 3 of 4 leerlingen die voor een jury een presentatie moesten houden. Wegens de verbouw van de lokatie Heiligestraat zit het Technasium tijdelijk in de voormalige Adamshofschool.

Flipje op de Groenmarkt draagt bij ieder evenement een bijpassend pakje. Er zijn sinds vorig jaar meerdere Flipje poppen beschikbaar en de 12 ontwerpen van dit jaar worden op 6 september tijdens het Mode Event in de binnenstad voor het eerst aan het publiek getoond.

 

 

Technasium, onderzoek en ontwerpen.

Leerlingen gaan vanaf de brugklas al van start met het Technasium. Ze werken dan een half jaar aan een onderzoeks- of ontwerpopdracht (O&O). Tijdens het onderzoeks- en ontwerpopdracht wordt gewerkt in kleine groepjes aan een echt probleem van een bestaand bedrijf of organisatie.

Zie ook:

https://detielenaar.nl/openbare-ruimte/2017/04/7-kostuums-voor-flipje-goes-fashion/

Comments
Loading...