Burgerweeshuis Jeugdschaaktoernooi Tiel

In een van spanning zinderende slotronde sleept het 1e team van de Rehobothschool uit Ochten de hoofdprijs uit het vuur en krijgen ze op de foto de beker uitgereikt van de heer Ray Peters van het Burgerweeshuis dat het schaakevenement sponsort. De strijd was zeer spannend, 5 teams eindigden met het kleinst mogelijke verschil achter het winnende team. Tweede werd de Hoge Hof 2 en derde De Blinker 1, dat iets minder bordpunten had.  Maar liefst 26 teams van 4 leerlingen uit Tiel en omgeving namen deel aan dit toernooi dat voor de twaalfde keer plaatsvond. Dit jaar werd voor het eerst gespeeld in Bassisschool Floriant in Tiel. Het Toernooi gespeeld op 22 januari is wederom georganiseerd door Schaakvereniging Rivierenland. Deze schaakvereniging geeft op dinsdagavonden van 19:00 tot 20:00 uur schaaklessen voor de jeugd vanaf 6 jaar, door ervaren docenten in de Dr. Aafjesschool in Meteren. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website  www.svrivierenland.nl

zie het verslag van 2018: https://detielenaar.nl/nieuws/2018/01/burgerweeshuis-schoolschaaktoernooi-tiel/

en https://detielenaar.nl/nieuws/2018/01/video-burgerweeshuis-schoolschaaktoernooi-tiel/

Comments
Loading...