Thermosbeker voor alle leerlingen Prins Clausschool Tiel

Alle leerlingen van de Prins Clausschool hebben woensdagmiddag een 'thermosbeker' ontvangen. Op de Prins Clausschool staat iedereen voor duurzaamheid en zorg voor het milieu. De Clausschool is de eerste Fair Trade school in Tiel, hebben duurzame zonnepanelen op het dak en scheiden plastic afval. De school wil de hoeveelheid plastic afval nog verder verminderen en daarom kregen alle leerlingen een prachtige,  functionele thermosbeker van de Ouderraad.

 
 

Schraalhans wordt keukenmeester in Tiel

In deze bijdrage treft u een verslag aan van de gemeenteraadsvergadering van 15 juni. Enige agendapunt was de enorme budgetoverschrijding van het budget voor de kosten van de jeugdzorg. Ook voor de komende jaren worden tekorten verwacht. De overschrijding brengt mogelijk veel andere plannen van het gemeentebestuur in gevaar.

 
 

Prins Clausschool uit Tiel wint techniekwedstrijd

Vrijdag 9 juni werd de dertiende editie van de techniekwedstrijd in het opleidingscentrum voor de bouw, Bouwmensen, in Geldermalsen afgesloten. Er deden dit jaar 31 basisscholen en in totaal 800 leerlingen aan mee. Winnaars werden een van de deelnemende groepjes leerlingen van de prins Clausschool uit Tiel.

 
 

Pagina's