Foto

Dijken ook in Tiel op de schop

Er wordt al jaren over gepraat, maar nu wordt het concreet. Vanaf 2019 gaan de rivierdijken op de schop. Roef van Waarden en Aart Kusters willen dat de dijk tussen Tiel en Waardenburg minder verhoogd wordt. Daarom kan, zo is hun idee, de nevengeul rond Varik en Heesselt niet direct ten westen van Ophemert maar al bij de Wetlands in Passewaaij beginnen.
 
 

Presentatiavond fruitcorso 2017

Presentatieavond in de Agnietenhof van het fruitcorso 2017.

Alle ontwerpen en links naar de presentatie video's. De ontwerpen van Drumpt en Geldermalsen staan niet bij de serie van alle maquette's, waren niet aanwezig tijdens de foto sessie.

Voor een uitgebreid verslag zie:  http://detielenaar.nl/kunst-cultuur/57e-editie-fruitcorso-tiel-veelbelov...

Links naar de presentatie video's:

Opening:  https://youtu.be/BY7mpuFVlxc

 
 

Open dag Scouting Phoenix Tiel

Zaterdag 8 april was de jaarlijkse open dag van Scouting Phoenix aan de Hennepe in Tiel. Er waren allerlei activiteiten zoals brood bakken op een kampvuur, hindernisbaan en spelletjes. Ook zijn de nieuwbouwplannen getoond. Het terrein van de Weirijders komt dit najaar vrij door hun verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Schaarsdijkweg. In 2018 hoopt Phoenix het terrein ingericht te hebben en in 2019 te kunnen starten met het clubgebouw. Daartoe zal er eerst nog het nodige geld bijeengebracht moeten worden.

 
 

Pagina's