Foto

Stichting Trots op Tiel opgericht

TIEL  Maandag 11 december is de stichting Trots op Tiel opgericht. Trots op Tiel is een beweging, ontstaan uit een groep enthousiaste Tielenaren die in 2015 door burgemeester Hans Beenakker gevraagd zijn ambassadeur van Tiel te zijn, om het begrip burgerparticipatie meer handen en voeten te geven.

Doel

 
 

Slager Knobbout Tiel ontvangt sticker 'dementievriendelijke winkel'

TIEL  Op donderdag 7 december heeft Henk Driessen aan Slagerij Knobbout in winkelcentrum Kwadrant de sticker “dementievriendelijke winkel” uitgereikt. Samen met Truus Vermeulen en Leo Smink namens Alzheimer Nederland afdeling Rivierenland.
Een op de 5 mensen in Nederland krijgt dementie.  In de toekomst wordt dementie volksziekte nummer een .  Tiel kent nu ca 560 mensen met dementie en in 2020 zal dit ca. 670 zijn.

 
 

Vernieuwde City Tiel app beschikbaar

(H)eerlijk winkelen met de vernieuwde City Tiel app

Het is vaak een hele puzzel, die cadeautjes in de feestmaand december. Vooral als u eerlijke en duurzame producten zoekt. Gelukkig vindt u in de vernieuwde City Tiel app de winkeliers die daar bewust mee omgaan. Betaalbare kleding vinden die onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt, is vaak niet zo gemakkelijk. Toch zijn deze nu makkelijk te vinden met de City Tiel app.

 
 

Pagina's